PROJECTES REALITZATS

A continuació presentem una selecció de projectes realitzats per Vidres Berni en els últims anys que reflecteixen la qualitat, la precisió i la varietat del nostre treball.


 

MUSEUS I EXPOSICIONS

Treballem en projectes especials i singulars per museus, i exposicions permanents, temporals o itinerants. Desenvolupem sistemes d’exposició d’obres de qualsevol dimensió i forma, incloent vidres corbats.

REHABILITACIÓ

Ens especialitzem en rehabilitació de Patrimoni Històric, estudiant solucions especials de vidreria, modificació de barreres arquitectòniques, mampares de vidre de separació, vitrines d’exposició, etc.

HOTELS

Realitzem projectes d’interiorisme amb elements constructius i decoratius de vidreria com façanes de vidre, terres de vidre trepitjable, sostres de vidre, mampares de vidre, mobiliari de vidre, etc.

 

 

 

 

RESTAURANTS

Donem forma i consistència als capricis dels projectes més exquisits dissenyats per arquitectes o Interioristes. Espais diàfans, íntims, oberts, innovadors, clàssics, moderns…

BOTIGUES

Adaptem el vidre a les necessitats particulars de l’espai comercial, jugant amb la llum, el mobiliari, tenint sempre present la funcionalitat, sense oblidar la bellesa i les sensacions que ens pot transmetre un ambient còmode i acollidor.

OFICINES

Projectem solucions a mida de les necessitats del client amb qualitat i precisió. Generem l’atmosfera adequada en sales de reunions, espais oberts i despatxos per mitjà de diferents tipus de vidre laminar, reflectant, amb aïllament acústic per facilitar el treball de les persones.

 

 

 

 

Vidres i Cristalls Berni S.L. · Tel. +34 93 435 12 63 · berni@vidresberni.com · · · · ·
c/ Via Laietana, 57, At. 1ª - 08003 Barcelona - ESPAÑA