FÀBRICA MORITZ

PROJECTE: JEAN NOUVEL · DATA: 2005-2011 · FOTOGRAFIES: ARXIU VIDRES BERNI

La rehabilitació integral de l’antiga fàbrica Moritz de Barcelona ha reformat els 4.000 m2 de la vella fàbrica respectant els elements històrics d’un edifici de més de 150 anys, transformant-lo en un multiespai de restauració i oci on conviuen modernitat i tradició.
L’arquitecte Jean Nouvel s’ha servit del vidre, els miralls i l’obertura de lluernaris per donar color i crear una llum que inunda pràcticament totes les estances.

TIPUS DE VIDRE: vidre laminat òptic, vidre templat, mirall òptic, vidre termoendurit òptic.

FUNDACIÓ FRANCISCO GODIA

PROJECTE: JORDI GARCÉS · DATA: 2008 · FOTOGRAFIES: ARXIU VIDRES BERNI

La nova seu de la Fundació Francisco Godia ocupa els baixos i la planta noble de la Casa Garriga Nogués, petit tresor arquitectònic de l’eixample barceloní, rehabilitat recentment per adaptar-lo als usos de la Fundació. Aquest espai permet una millor exposició de la col.lecció que consta d’ unes 1.500 peces entre escultura, pintura, vidre i ceràmica.

TIPUS DE VIDRE: vidre laminar de seguretat.

BANC D’ESPANYA

PROJECTE: VALENTÍN BERRIOCHOA SÁNCHEZ-MORENO · DATA: 2010 · FOTOGRAFIES: ARXIU VIDRES BERNI

Remodelació i acondicionament de la Sala de la Comissió Executiva del Banc d’Espanya a Madrid, incloent millora de la vidreria per insonorització acústica

TIPUS DE VIDRE: vidre amb càmara, composició vidre antibala classificació BR5 i vidre acústic, rectes o amb forma adaptats a l’ estructura metàlica.

Vidres i Cristalls Berni S.L. · Tel. +34 93 435 12 63 · berni@vidresberni.com · · · · ·
c/ Via Laietana, 57, At. 1ª - 08003 Barcelona - ESPAÑA